Hvem er AbelSpendabel?

Velkommen hos Abel Spendabel! Vi er rigtigt glade for, at du kigger forbi og handler hos os.

Vores ambition er at tilbyde bekvemmeligheden ved at kunne finde de mest essentielle babyprodukter samlet ét sted, og derved hjælpe dig og din familie.

Vi har på forhånd sammensat nogle babypakker – hvori alt indhold er nøje udvalgt i forhold til barnets alder, forbrug, pasform og behov for kærlig pleje. Med de forskellige pakkestørrelser af tøj og plejeprodukter, mener vi, at kunne imødegå de typiske behov og ønsker, som dit barn og du måtte have, til en basisgarderobe og den basale pleje. Indholdet af tøj i pakkerne skiftes løbende.

Udover bekvemmeligheden ved at købe en babypakke, får du bedre mulighed for at nyde den første tid med jeres lille ny i ro og mag. Du behøver nemlig ikke bruge kostbar tid på at søge efter markedets bedste produkter til jeres lille øjesten, da vi på forhånd har udpeget lækre, sunde og nyttige produkter til jer.

Det er bl.a. produkter der er kåret som ”bedst i test”, produkter der er skræddersyede til den sarte babyhud eller produkter der har en praktisk og smart funktionalitet. Da vi har det bedst med økologiske og bæredygtige produkter, har vi sørget for, at vi kun tilbyder 100% økologisk babytøj og plejeprodukter. -Kun det bedste er godt nok til de kære små!

Lad os hjælpe jer med at finde de bedste produkter til jeres baby og brug i stedet den vundne tid på hinanden. 🙂

Bagom AbelSpendabel – hvem er vi?

Bag Abel Spendabel står jeg, Kristina, som er mor til Abel. Min kæreste, Niels og jeg blev i januar 2016 forældre for første gang. En sand velsignelse, det vil alle forældre uden undtagelse sige 🙂

Jeg arbejdede tidligere i en stor virksomhed, hvor jeg gik rigtig meget op i mit arbejde og havde høje ambitioner. Jeg arbejdede langt mere end en normal arbejdsuge, og det var derfor først, da jeg gik på barsel (4 uger før terminsdato) at jeg begyndte at spekulere på de mange praktiske gøremål og køb, der skulle foretages inden vores babys ankomst. – Og alle disse gøremål, måtte gerne ske i en hulens fart J

Da jeg gik på barsel, havde min kæreste og jeg absolut intet praktisk fået gjort eller handlet i forhold til vores baby – og endnu værre var, at vi som førstegangsforældre ikke anede det reelle behov for babyudstyr, plejeprodukter og babytøj. Det var muligvis graviditeten der steg mig til hovedet, men indkøbene tog i hvert fald overhånd. Vi endte med at købe ALT for meget tøj af de små størrelser i forhold til hvad vi fik brug for. Endvidere købte jeg mig fattig i dyre plejeprodukter, som jeg senere hen fandt ud af indeholdte skadelige stoffer og da jeg ikke har lyst til at smøre min søn ind i plejeprodukter med hormonforstyrrende stoffer, så blev disse kasseret!

Jeg tror alle førstegangsforældre oplever, at det kan være lidt en jungle at finde ud af, hvad man reelt har brug for og desuden hvilke produkter man har lyst til at bruge på ens øjesten. Og netop derfor opstod ideen om at tilbyde ’bekvemmelighedspakker’ til forældre, der som min kæreste og jeg, har en travl hverdag, og som måske (ligesom vi var) er lidt usikre på, hvad man skal bruge, når man er førstegangsforældre.

Ideen er, at du med få klik kan købe en babypakke, der indeholder det mest essentielle og hvori alting er nøje udvalgt – og opfylder det du har brug for, i den første tid med din baby -altsammen baseret på mine egne erfaringer som førstegangsmor. Udover førstegangsforældrene henvender babypakkerne sig også til dig, der allerede har hjemmet fuld af krudtugler og derfor har svært ved at finde den nødvendige tid og overskud til selv at slå for alle indkøbene.

Vi vil gerne hylde bekvemmeligheden – og hjælpe kommende forældre med at skabe tid og overskud til at forberede sig på den store gave i livet, det er, at blive forældre.

Velkommen til Abel Spendabel – jeg håber, du vil synes om siden J

Fri for kemi

Vi hos Abel Spendabel har vi en klar holdning til, at vi skal passe godt på vores klode – ikke mindst, fordi vi engang skal give den videre til vores børn. Det betyder, at vi er meget opmærksomme på, hvilke materialer og produktionsprocesser der bruges til fremstilling af netop de produkter vi tilbyder. Vi vil gerne skåne din babys sarte hud for de mange skadelige stoffer, der f.eks. findes i dyrkning af konventionel bomuld.

I vores babypakker finder du kun den fineste, økologiske bomuld, uld og cashmere. Det er alt sammen fremstillet uden brug af skadelig kemi. Du finder desuden lækre økologiske plejeprodukter, som er gode for din baby – testet og godkendt af bl.a. Astma- og Allergiforbundet. Der er også praktiske produkter, som man typisk først indser at man mangler, når junior er kommet til verden og det kniber med at finde overskuet til at shoppe fornødenheder.

Alt vores babytøj og plejeprodukter er økologiske – og helt fri for kemi.

Kun miljøvenligt tøj

Abel Spendabel tilbyder kun tøj, der er certificeret efter tekstilbranchens strengeste certifikat. GOTS er en forkortelse for Global Organic Textile Standard og er en international, anerkendt certificering, der garanterer, at tøjet er fremstillet både miljømæssigt og socialt ansvarligt gennem hele produktionskæden.
Alt vores tøj er 100% økologisk og det betyder, at der ikke er brugt pesticider, farlige sprøjtemidler eller kemikalier under hverken dyrkningen eller i den videre fremstilling af tøjet. Derudover er alle farvestoffer, blegemidler osv., der er brugt i produktionen, godkendt i forhold til en række strenge krav til miljø og arbejdssundhed.

Det er bestemt ikke billigt at producere økologisk tøj, og slet ikke i høj kvalitet. Vores strategi er at skære mellemhandlerne væk for således at opnå en større gennemsigtighed i produktionskæden og kontrol af vores produkter – for desuden stadig, at kunne tilbyde en fornuftige prissætning af vores kvalitets produkter, der kan gå i arv til søskende.